در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
پیگیری بچه ها برای پرداخت بیمه در گروه اطلاع رسانی واریزی بیمه بیکاری
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام حسین عزیز

ممنون بابت ایده ای که در زمینه گروه اطلاع رسانی واریزی بیمه بیکاری دارید.

اگرچه خودتون امکان ایجاد کانال/گروه تلگرامی و جذب مخاطب دارید ولی بهتون پیشنهاد می کنم از فضای بیدبرگ هم استفاده کنید.

هر ماه افرادی که می خوان پیگیر موضوع دریافت بیمه بیکاری اشون بشن از طریق سایت بیدبرگ در سوالی خاص اطلاع رسانی های مربوطه رو دارن. برای مثال پیگیری واریزی 2 ماه اخیر رو در زیر می فرستم:

زمان و تاریخ واریز بیمه بیکاری مرداد ماه 97 در چه تاریخی صورت می گیرد ؟

واریز بیمه بیکاری تیر ماه ۹۷ در چه تاریخی صورت می گیرد ؟

بیمه بیکاری با توجه به ماهیت اش، هر ماه افراد جدیدی واردش میشن و همینطور افرادی از دریافت آن خارج میشن. سایت بیدبرگ با بازدید روزانه بیش از 65 هزار نفر می تونه محل مناسبی برای افرادی باشه که در زمینه بیمه بیکاری نیاز به دریافت اطلاعات دارن. پیشنهاد می کنم در صورتی که نیاز به همفکری یا اطلاع رسانی خاصی داشته باشی، می تونی سوال جدید مطرح کنی و در آن موضوع با مخاطبان مربوطه در ارتباط باشی.

همچنین با توجه به حضور مشاوران و کارشناسان بیمه تامین اجتماعی و قانون کار در سایت بیدبرگ، فرصت مناسبی برای دریافت کنندگان بیمه بیکاری وجود داره تا بتونن در کنار اطلاع رسانی های صورت گرفته، نظرات متخصصین رو هم دریافت کنن.

البته با توجه به قوانین سایت بیدبرگ، در سایت بیدبرگ امکان گذاشتن اطلاعات تماس وجود نداره، لذا همفکری ها و اطلاع رسانی ها می بایست در قالب سایت بیدبرگ باشه.

با تشکر