در بیمه بیکاری توسط (210 امتیاز)

سلام روزتون بخیر دوستان

برا کسی حقوق بیمه بیکاری تیرماه ۹۷ رو ریختن ؟یعنی حقوق تیر که برا خرداد

کی واریز میکنن؟

زمان و تاریخ واریز بیمه بیکاری مرداد ماه 97 در چه تاریخی صورت می گیرد ؟

توسط (100 امتیاز)
شاید بیستم  واریز کننن
توسط (100 امتیاز)
امروز  18/4/97 واسه کسی واریز شده
توسط (100 امتیاز)
سلام دوستان

من تازه یه ماه هست که کارای بیمه بیکاریمو انجام دادم کارمندای بیمه که جوابی نمیدن میشه شما لطف کنید پاسخ بدید

1. من از فروردین بیکار شدم و تا کارامو بیمه انجام بده شده اوایل تیر بعد شعبه 9 بهم گفت یه ماهو برات زدم تا بعدا بازرس بیاد

بعدش هم رفتم کاریابی 7 مرداد گفت حضور بزن

حالا سوالم اینه هنوز من حضور اولین بارم وقتش نشده ایا این ماه برام پرداختی می کنن ؟

دوم اینکه سوابقو چک کردم هیچی اضافه نشده با اینکه الان دیگه 19 ام هست مشکلی پیش اومده

سوم این ماه پرداخت فقط خرداد برام انجام میشه فروردین و اردی بهشت چی میشه ؟

چهارم: ایا شده ماه اول بازرس بیاد ؟ من که کلا خونه بودم ولی شده نیم ساعت برم بیرونو بیام ؟

اخه عجیبه نه سابقه نه پولی به حساب شعبه 9 هم هستم

تشکر
4 پاسخ
توسط (180 امتیاز)
سلام. الان خیلی زوده،بین دهم تا پانزدهم واریز میشه انشالله،البته گاهی شده تا بیستم هم طول کشیده.
توسط (220 امتیاز)
سلام . بنده شعبه هفت هستم سوابق بیمه امروز ۹۷.۰۴.۰۲ چک میکنم هنوز در لیست نشسته . دوستان دیگه هم این شکلی خرداد ثبت نشده ؟

لطفا دوستانی سوابق بیمه اشون ثبت شده اطلاع دهند .

تشکز
توسط (100 امتیاز)
برا منم واریز نشده متاسفانه بچه ها،،،،خانم سارا برای شما چقدر واریز شده جسارتا؟دوستانی که براشون واریز شده  سیزده هر ماه براشون قبلا واریز میشده؟رفتم بیمه میگن غصه ات نباشه واریز میشه ،هی اینجامناا دست من که نیس ،گفتم اره ولی جواب دادن که زحمتی برات نداره ،همچین با ارامشآچای میخورد و اینو گفت خواستم تا یکساعت یکسرش داد بزنم بگم آخه تو که بله مثه من بعد از چهارده سال سابقه کار شرکتت تعطیل نشده همه یکجا بیکار بشن ،تو که هزار تا مشکل رو سرت خراب نشده که،،واقعا اینم مملکتی نشد که سه تا داداشام بخاطر اینا لت وپارو شدن
توسط (210 امتیاز)
هیچی نیست اوکیه اون کاریابی که اسمتو رد میکنه اینجوری میزنه
توسط (210 امتیاز)
نگران نباش براتون واریز میشه کلا کارمندای بیمه اینجورین انگار ارث باباشونو طلب دارن قسمت مالی میرفتی شاید اطلاع داشتن ولی بازم میگم خیالت راحت برات واریز میشه چون گفتید اسمتو رد کرده بیمه

تا ۱۵ این ماه بعضی شعبه ها تا ۲۰ ماه میگن پرداخت میشه غصه نخور انشاا.. واریز میشه نگران نباش دیر نیست حقوق وزارت کار توی سال جدیدو میدن مبلغ یک ماهشم یک میلیون و صد و یازده هزار تومنه
توسط (100 امتیاز)
ممنونم مژده خانم،،توکل بخدا
توسط (500 امتیاز)
حقوق ۵ ماهم یه جا توی خرداد واریز شد که ۵ میلیون بود.وحقوق تیر ماه یک میلیون و ۱۰۰