در بیمه بیکاری توسط (210 امتیاز)

سلام روزتون بخیر دوستان

برا کسی حقوق بیمه بیکاری تیرماه ۹۷ رو ریختن ؟یعنی حقوق تیر که برا خرداد

کی واریز میکنن؟

زمان و تاریخ واریز بیمه بیکاری مرداد ماه 97 در چه تاریخی صورت می گیرد ؟

توسط (100 امتیاز)
شاید بیستم  واریز کننن
توسط (100 امتیاز)
امروز  18/4/97 واسه کسی واریز شده
توسط (100 امتیاز)
سلام دوستان

من تازه یه ماه هست که کارای بیمه بیکاریمو انجام دادم کارمندای بیمه که جوابی نمیدن میشه شما لطف کنید پاسخ بدید

1. من از فروردین بیکار شدم و تا کارامو بیمه انجام بده شده اوایل تیر بعد شعبه 9 بهم گفت یه ماهو برات زدم تا بعدا بازرس بیاد

بعدش هم رفتم کاریابی 7 مرداد گفت حضور بزن

حالا سوالم اینه هنوز من حضور اولین بارم وقتش نشده ایا این ماه برام پرداختی می کنن ؟

دوم اینکه سوابقو چک کردم هیچی اضافه نشده با اینکه الان دیگه 19 ام هست مشکلی پیش اومده

سوم این ماه پرداخت فقط خرداد برام انجام میشه فروردین و اردی بهشت چی میشه ؟

چهارم: ایا شده ماه اول بازرس بیاد ؟ من که کلا خونه بودم ولی شده نیم ساعت برم بیرونو بیام ؟

اخه عجیبه نه سابقه نه پولی به حساب شعبه 9 هم هستم

تشکر
4 پاسخ
توسط (180 امتیاز)
سلام. الان خیلی زوده،بین دهم تا پانزدهم واریز میشه انشالله،البته گاهی شده تا بیستم هم طول کشیده.
توسط (220 امتیاز)
سلام . بنده شعبه هفت هستم سوابق بیمه امروز ۹۷.۰۴.۰۲ چک میکنم هنوز در لیست نشسته . دوستان دیگه هم این شکلی خرداد ثبت نشده ؟

لطفا دوستانی سوابق بیمه اشون ثبت شده اطلاع دهند .

تشکز
توسط (100 امتیاز)
سلام:از بنده ثبت شده از شعبه ولی عصر اصفهان
توسط (210 امتیاز)
سلام برای منم ثبت شده فقط زده ۳۰ روز چرا؟؟؟؟؟
توسط (220 امتیاز)
سلام .

اداره بیمه رفتم سوال کردم در خصوص ۳۰ روزه بودنش گفتن مشکلی نداره سیستمی اصلاح میشه .
توسط (210 امتیاز)
مرسی عزیزم ممنون
توسط (140 امتیاز)
سلام برای من 31روزه توسایت ردشده حق دستمزد میگم برای شماهم همینطوره.