در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (770 امتیاز)
با سلام

چگونه می توان از سوابق بازرسی های انجام شده در سال های گذشته توسط بازرسان اداره کار یا تامین اجتماعی مطلع شد؟ آیا در دستگاههای مربوطه، طبقه بندی و بایگانی خاصی برای این کار دارند؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

کلیه سوابق بازرسی از سال ۱۳۲۶ در سیستم مکانیزه تامین اجتماعی ثبت شده است و اسناد و مدارک بعد از ساماندهی سوابق به بایگانی راکد ارسال شده است و کلیه بازرسیهای سازمان از سال ۷۵ به بعد کاملا مکانیزه و بروز میباشد که تاریخ مراجعه ، نفرات کارگاه ، شغل ، تاریخ ترک کارو شروع بکار و ... در سیستم وجود دارد.