در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
كسي از شعبه ٩ تهران هست؟ چه جور شعبه ايه؟ من نقل مكان كردم از شعبه يك تجريش بايد برم شعبه ٩ و حقوقم رو هم پرداخت نكردن دو سه ماهه ميگن نامه زديم بازرس بياد از شعبه ٩ چكت كنه و تاييد بشي تا انتقالت بديم!!!!
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام
پس از انتقال باید شعبه قبلی پرونده تون رو به شعبه جدید انتقال بدن،وقتی انتقال پیدا کنه مشکلی برای دریافت وجود ندارد.از طریق شعبه پیگیر باشید