در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام

از شرکتی که من سابقا در آنجا مشغول به کار بودم با من تماس گرفتند و خواستند که سابقه بیمه ام را برایشان ارسال کنم وقتی دلیلش را سوال کردم گفتند به دلیل جابجایی شعبه تامین اجتماعی که پرونده شرکت آنجا بوده نیاز دارند تا من سوابقم را برایشان ارسال کنم این در حالی است که من دیگر آنجا کار نمیکنم آیا ممکن است دلیل این تقاضایشان چیز دیگری بوده یا واقعا برای این جابجایی، سوابق بیمه ای کارمندان سابقشان هم مورد نیاز است؟

از پاسخ سریع شما سپاسگزار خواهم بود
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
با سلام

برای انتقال پرونده کارگاهی به شعبه دیگر ، نیازی به ارسال سابقه کارکنان آن کارگاه نمی باشد.