در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام:یک سوال از خدمت بزرگواران داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

،ما یک شرکت حقوقی هستیم و قرار از تهران شرکت رو به شهرستان منتقل کنیم،برای اینکه در شهرستان کد کارگاه دریافت کنیم باید چه مدارکی ببریم و اینکه چه اقداماتی انجام دهیم که پرونده ما از شعبه قبلی به شعبه شهرستان انتقال پیدا کنه،با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

انتفال سوابق و پرونده از شعبه ای به شعبه دیگر امکان پذیر نمیباشد وباید مجددا کد کارگاهی برای شرکت اخذ و کد کارگاه تهران را ببندید و با بازرسی توسط شعبه ترک کار پرسنل را اعلام تا نسبت به ایجاد بدهی برای شما مشکلی توسط تامین اجتماعی بوجود نیایید