در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام اجرتون با خدا اقا یه سوال بنده با یه ماشین رنو فلوئنس تصادف کردم مقصر هم من بودم خلاف داشتم میرفتم با موتور سیکلت

الان این اقا رفتن نمایندگی مجاز 17 میلیون پیش فاکتور اوردن که تقریبا میشه 10 درصد قیمت خوذروشون حالا بماند من به طرف راستش زدم میگه چراغ سمت چپم هم شکسته و توی کارشناسی مجددی که درخواست داده چند قلم هم گذاشته روش که حتی ممکنه ماشینو برده باشه پیش تعمیر کار خودش و یه سری چیزای سالمشو عوض کرده باشه بنده چیکار میتونم بکنم؟

ایا اینکه ماشبنش گران تر از حد مجازه باعث میشه بنده خسارت ندم؟

قیمت روز خودرو رو بیمه در میاره؟

ممنون بابت وقتتون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)

 درود بر شما

فرمول محاسبه خسارت مالی خودرو لوکس به این صورت است

(قیمت خودروی نامتعارف زیاندیده / قیمت گرانترین خودروی متعارف) *  خسارت مالی وارده =میزان تعهد مسبب حادثه

در مورد شما

(190000000/ 154000000 ) * 17000000 =13778000 میزان تعهد قانونی شما برای پرداخت خسارت است .

اگر تعهد بیمه گر شما 7 میلیون باشد مابقی را باید خود شما متقبل شوید

ضمن اینکه فرمودید خلاف میرفتین و با سمت راستش تصادف کردین

آیا خودرو زیاندیده در سمت راست جایی برای فرار نداشت ؟ ایا راننده توجه به جلو داشت ؟