در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
30 سال پرداخت بیمه تامین اجتماعی دارم که 12 سال آن در بخش دولتی است الن که برای بازنشستگی اقدام کردم تامین اجتماعی می گوید با توجه به بخشنامه 58/2 براساس ماده 103 قانون خدمات کشوری باید 25 سال سابقه دولتی داشته باشید و بازنشسته نمیکند. حال چند سؤال دارم:

1- آیا تامین اجتماعی می تواند این را بگوید پس سی سال پرداخت بیمه من چه میشود و من باید 13 سال دیگه کار کنم و حق بیمه بدم؟

2- آیا همزمان که دربخش دولتی هستم میتوانم در یک شرکت خصوصی هم بعد از ظهرها کارکنم و حق بیمه بدم تا بصورت قانون کار بازنشسته شوم اگر همزمان دو لیست بیمه رد شود اشکالی ایجاد می کند.

3- چند مدت در بخش خصوصی کار کنم تا مورد تایید بیمه باشد. آیا همین حقوقی که دربخش دولتی میگیرم و نسبتا" بالا هست رو در شرکت خصوصی بگیرم بیمه ایراد می گیرد؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام

اشتغال در بخش خصوصی بطور همزمان سابقه شما را زیاد نمیکند و همچنین با توجه باینکه مستمری سوابق بخش خصوصی جدا محاسبه میگردد لذا تاثیر چشمگیری در میزان مستمری بازنشستگی شما ندارد لذا شما باید شرایط بازنشستگی با 50 سال سن و 30 سال سابقه را داشته باشید تا درخواست بازنشستگی نمایید.اگز شما 25 سال سابقه داشته باشید پس 5 سال دیگر نیاز به اشتغال و سابقه بیمه دارید تا بازنشسته شوید بشرطی که شرایط سنی را پر کنید.
بازنشستگی وفق ماده 103 قانون خدمات کشوری :
1 - مردان و زنان با داشتن حداقل 30 سال سابقه خدمت قابل قبول ، دارای مشاغل غیر تخصصی بدون شرط سنی.
2 - مردان و زنان با داشتن 35 سال سابقه خدمت قابل قبول ، دارای مشاغل تخصصی با داشتن تحصیلات دانشگاهی کارشناسی ارشد و بالاتر و بدون شرط سنی.
3 - مردان و زنان با ارائه درخواست کتبی با داشتن 30 سال سابقه خدمت قابل قبول و داری مشاغل تخصصی با تحصیلات دانشگاهی کارشناسی ارشد و بالاتر و بدون شرط سنی.
4 - مردان دارای حداقل 25 سال سابقه خدمت قابل قبول و 60 سال سن.
5 - زنان با درخواست کتبی و دارا بودن حداقل 25 سال سابقه خدمت قابل قبول و بدون شرط سنی.