در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

می خواستم بدانم که خانمی که تحت پوشش تامین اجتماعیه و 20 سال سابقه و 44 سال سن داشته باشته مستمری بازنشسته گی اش 22 روز محاسبه میشود یا 20 روز ؟ این سوال رابه این جهت پرسیدم  که چون سنشون 2 سال بیشتر از 42 هست حقوق 22 روز محاسبه میشه یاهمون 20 روز.

سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام

محاسبه مستمری براساس 22 روز میباشد و چنانچه از حداقل دستمزد سال کمتر باشد وفق ماده 111 قانون تامین اجتماعی تا سقف حداقل دستمزد سال ترمیم میشود در غیر اینصورت مستمری محاسبه شده عینا پرداخت میگردد.