در سایر توسط (260 امتیاز)
سلام

دو سال پیش استخوان رانم شکست تو یه بیمارستان خصوصی عمل کردم و پلاتین گذاشتم  بعد از سه روز استخوان رانم عفونت کرد و به صورت استئومیلیت مزمن دراومده و با مصرف داروی زیاد کلیه هام هم دچار نارسائی مزمن شدن و الان دیالیز میشم.

عفونت هم درمانی نداره.

تمام این مشکلات به خاطر استریل نبودن اتاق عمل بوده که من رو به این وضع کشونده و زندگیمو نابود کرده. میخواستم بدونم میتونم از بیمارستان شکایت و ادعای خسارت کنم؟

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (36,370 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مرجع امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش حقوقی و کیفری

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید
دریافت مشاوره تلفنی