در شرکت بیمه توسط
سلام.

من بسیجی فعال هستم. میخواستم ببینم آیا به بسیج فعال هم بیمه خدمات درمانی میدهند ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورت دارا بودن شرایط می توانید از خدمات موسسه تامین درمان بسیجیان استفاده نمایید

با توجه به رسالت موسسه تامین درمان بسیجیان مبنی بر حمایت از بسیجیان سراسر کشور در خصوص امور درمانی و به منظور ارائه خدمات جامع حمایتی به جامعه گرانقدر رزمنده، بسیجی،ایثارگرو خانواده معظم ایشان ، اقدام به راه اندازی مرکز مهر شفا بسیج و صندوق سلامت طلایه داران نمود.  با توجه به تصمیمات لزوم ايجاد يك سبد خدماتي كه در آن كليه خدمات به صورت جامع و مطلوبي دسته بندي گرديده و با حداقل هزينه و صرف كمترين زمان قابل ارائه به جامعه هدف در سراسر كشور به صورت يكسان و يكنواخت باشد محسوس بوده  فلذا به منظور تحقق هدف مذكور و دستيابي به اطلاعات سلامت جامعه مخاطب و نياز سنجي اين عزيزان جهت برنامه ريزي مناسب به لحاظ بهبود كيفي و كمي خدمات طرح های ذیل ارائه گردید .

 ـ طرح بشیر سلامت

 ـ بیمه تامین اجتماعی

ـ بیمه تکمیل درمان

ـ بیمه عمرو حوادث و خسارت منازل مسکونی

ـ طرح بشیر سلامت

در اين طرح فرد خدمات گيرنده می تواند در خصوص موضوعات مختلف از جمله ارائه خدمات سلامت ( مشاوره اي ، درماني و بيمه اي ) ، عضویت در طرح های موسسه و بهره مندی از تخفیفات در مرکز درمانی طرف قرارداد استفاده نماید.

يكسان سازي و تسهيل در فرآيند ارائه خدمات مطلوب به بسيجيان سراسر كشور  ، ايجاد الگوي جامع و مناسب از خدمات سلامت قابل ارائه به جامعه هدف و ارتقا كمي و كيفي در خدمات ارائه شده به ایشان از مزایای این طرح می باشد.

مدارك مورد نیاز  :

1ـ معرفی نامه مبنی بر گواهی فعالیت بسیجی و یا کپی پشت و رو از کارت معتبر جهت سرپرست

2ـ تصوير صفحات اول و دوم شناسنامه سرپرست و تصويرصفحه اول شناسنامه افراد تحت تكفل و تصویر کارت ملی تمام          افراد خانواده

3 ـ دو قطعه عكس جديد 3*2 پشت نويسي شده براي سرپرست (يك قطعه بر روي فرم ثبت نام الصاق و در سوابق بايگاني خواهد شد) يك قطعه عكس جديد 3*2 پشت نويسي شده براي هر يك از اعضاي تحت تکفل

ـ بیمه تامین اجتماعی

هدف از ارائه خدمات بیمه تأمین اجتماعی جهت بهره مندی بسیجیان عزیز  برقراری پوشش بیمه اجتماعی (بازنشستگی، از کار افتادگی، مستمری فوت، درمان و...) جهت بسیجیان (اعم از بسیجیان فعال، رزمندگان و ...) و عائله تحت تکفل آنها در قالب بیمه کارگری- کارفرمایی می باشد که در این روش موسسه تامین درمان بسیجیان بعنوان کارفرمای مجازی جامعه هدف خود نسبت به ارائه لیست بیمه ای  آنها اقدامات لازم را انجام می دهد

قابل ذکر است خدمات ذیل در این طرح ارائه می گردد

ـ حمايت در برابر حوادث و بيماري ها که شامل كليه خدمات كلينيكي ، پاراكلينيكي ، بيمارستاني ، معاينات طبي و معالجات مربوط به دوران بارداري ، زايمان و پس از آن و همچنين خدمات توانبخشي و تحويل وسايل كمك پزشكي ( اروتز و پروتز ) است .

 ـ مستمري بازنشستگي :

ـ‌ مستمري بازماندگان :

ـ مستمري بازماندگان زنان بيمه شده :

ـ كمك هزينه كفن و دفن :‌

ـ هزينه وسايل كمك پزشكي( اروتز- پروتز) :

ـ كمك هزينه ازدواج

 شرايط لازم براي متقاضيان :

 ـ متقاضي بسيجي و با عضويت فعال باشد

ـ رزمندگاني كه حداقل 3 ماه سابقه حضور در جبهه هاي نبرد حق عليه باطل را داشته باشند

ـ متقاضیان می بایست زیر 50 سالتمام باشند مگر آنکه سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان تأمین  اجتماعی را داشته باشند و به ازای هر سال بالاتر از 50 سال می بایست یکسال سابقه پرداخت حق بیمه ارائه نمایند، اگر این سابقه به 10 سال برسد، شرط سنی برای تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرارگرفتن منتفی است. (بدون شرط سنی می تواند تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرارگیرد.)

ـ گذراندن معاینات پزشکی مورد نظر سازمان تأمین اجتماعی جهت بررسی وضعیت سلامتی فرد متقاضی در زمان ارائه درخواست. (لازم به توضیح است هزینه این معاینات به عهده فرد متقاضی می باشد.)

ـ نداشتن پوشش بیمه بازنشستگی از سایر سازمانهای بیمه گر نظیر بازنشستگی کشور و ...

توجه : متقاضیان بیمه تأمین اجتماعی در بیمه اجباری در حالت عادی حتما بایستی کارگر بوده و کارفرمای مشخص داشته باشند. (در ضمن شغل مورد نظر بایستی از جهت وجاهت قانونی مورد تایید باشد و این ارتباط هر چند ارتباط مزد بگیری باشد شامل تمام مشاغل نمی گردد.) اما در این مقال گرچه رابطه فرد متقاضي و سازمان یک ارتباط مزد بگیری نمی باشد
( که این موضوع بایستی در برگه اظهار نامه فرد متقاضي مورد تایید و تاکید رسمی و قانونی قرار گیرد)، اما با توافق انجام شده با بيمه گر، بيمه گر با ارائه لیست افراد متقاضی از سوی موسسه (نماینده قانونی سازمان) فرد متقاضي را تحت پوشش قرار داده و کلیه خدمات قانونی بیمه اجباری( به استثنای غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری و بیمه بیکاری) را جهت فرد معرفی شده فراهم می نماید.

مدارك مورد نياز:

ـ اصل معرفي نامه جهت بسیجیان فعال .

ـ ارائه معرفی نامه یا کارت شناسایی معتبر جهت رزمندگان

ـ اصل و كپي شناسنامه از تمامي صفحات فرد متقاضي و كپي صفحه اول شناسنامه افراد تحت تكفل فرد .

ـ عكس 4×3 جهت سرپرست 4 قطعه و افراد تحت تكفل هر كدام 2 قطعه .

ـ اصل فيش واريزي به حساب متمرکز بانک سپه جاری طلایی به شماره 818800044611 .

نرخ و مبنای پرداخت حق بیمه :

نرخ حق بیمه همچون سایر مشمولان تأمین اجتماعی 27% حداقل دستمزد مصوب شورايعالي كار در سال مربوطه

توجه : سهم بیمه شده از پرداخت حق بیمه تمام 27% می باشد و موسسه هیچ مسئولیتی در قبال پرداخت حق بیمه را نخواهد داشت .

ـ بیمه تکمیل درمان

ایجاد بستر حمایتی و سامانه نظام مند جهت خدمت رسانی به جامعه گرانقدر بسیجی ، رزمنده و ایثارگر در امور پزشکی ودرمانی و جبران هزینه های درمانی اعضاء، مازادبر بیمه های پایه ، جبران هزینه های پزشکی و درمانی ، کاهش دغدغه ها و تألمات ناشی از آن و هدفمند نمودن ارائه یارانه های بیمه ای

مدارک لازم جهت عضویت :

عزیزان جامعه بسیجی باید با مراجعه به سرپرستی های موسسه و به همراه داشتن مدارک ذیل نسبت به عضویت خودو افراد تحت تکفل اقدام لازم را انجام دهند .

ـ تصویر شناسنامه سرپرست خانوار و اعضای تحت تکفل

ـ تصویر کارت ملی سرپرست و اعضای خانوار

ـ یک قطعه عکس 4*3 سرپرست و اعضای خانوار

ـ گواهی فعالیت در بسیج ( ویژه اعضاء بسیج)

ـ کپی صفحه اول دفترچه بیمه سرپرست و اعضای خانوار

ـ اصل فیش واریزی حق عضویت سرانه خانوار به حساب موسسه تامین درمان بسیجیان ( صندوق سلامت طلایه داران ) شماره حساب 20- 6666665-30-6101  نزد موسسه مالی اعتباری مهر

تعهدات

ردیف نوع تعهدات طرح الف ( ریال ) طرح ب ( ریال )
1 جبران هزینه های بستری در بیمارستان ، جراحی در بیمارستان ، مراکز جراحی محدود و DAYCARE و تزریق داروی شیمی درمانی ، رادیوتراپی ، آنژیوگرافی قلب ، انواع سنگ شکن ، جراحی دیسک ستون فقرات و پیوند قرنیه چشم برای هر نفر 35000000 35000000
2 جبران هزینه جراحی تخصصی شامل جراحی مربوط به سرطان ، مغز و اعصاب مرکزی و نخاع ( به استثنای دیسک ستون فقرات ) ، قلب ، پیوند کبد ، پیوند کلیه ، پیوند ریه ، مغز استخوان و گامانایف 70000000 70000000
3 جبران هزینه های زایمان طبیعی و عمل سزارین 0 10000000
4 هزینه های پاراکلینیکی ( 1) انواع اسکن ، سی تی اسکن ، ماموگرافی ، سونوگرافی ، رادیو تراپی ، ام آر ای ، استرس اکو ،دانسیتومتری ، انواع آندو سکوپی و اکو کاردیوگرافی 0 3000000
5 هزینه های پاراکلینیکی ( 2) شامل تست ورزش ، نوار عضله ، نوار عصب ، نوار مغز ، سنجش شنوایی ، هولتر مانیتورینگ قلب ،تست آلرژی تست تنفسی ( اسپیرومتری ـ PFT) ، نوار مثانه ( سیستومتری یا سیستوگرام ) سنجش بینایی ، آنژیوگرافی چشم 0 2000000
6 هزینه جراحی های مجاز سرپایی مانند شکستگیها ، در رفتگی ، گچ گیری ، ختنه ، بخیه ، کرایوتراپی ، اکسیزیون لیپوم ، بیوپسی ، تخلیه کیست و لیزر درمانی ( بجز زیبایی ) 0 2000000
7 جبران هزینه های آمبولانس داخل شهر 0 500000
8 جبران هزینه های آمبولانس خارج شهر 0 1000000

ـ بیمه عمرو حوادث و خسارت منازل مسکونی

ارائه خدمات در زمان بروز فوت ، حوادث و خطرات ناشي از آن  و جبران خسارت ناشي از آن به منظور كاهش تألمات و دغدغه هاي جامعه هدف و همچنین  خسارت وارده به منازل مسكوني عزيزان بسيجي ناشي از خطرات ( آتش سوزي ، انفجار ، صاعقه و زلزله )

مدارک لازم جهت عضویت :

عزیزان جامعه بسیجی باید با مراجعه به سرپرستی های موسسه و به همراه داشتن مدارک ذیل نسبت به عضویت خودو افراد تحت تکفل اقدام لازم را انجام دهند .

ـ تصویر شناسنامه سرپرست خانوار و اعضای تحت تکفل

ـ تصویر کارت ملی سرپرست و اعضای خانوار

ـ یک قطعه عکس 4*3 سرپرست و اعضای خانوار

ـ گواهی فعالیت در بسیج ( ویژه اعضاء بسیج)

ـ کپی صفحه اول دفترچه بیمه سرپرست و اعضای خانوار

ـ اصل فیش واریزی حق عضویت سرانه خانوار به حساب موسسه تامین درمان بسیجیان ( صندوق سلامت طلایه داران ) شماره حساب 12- 6666665-30-6101  نزد موسسه مالی اعتباری مهر

تعهدات صندوق در بیمه عمر و حوادث :

در صورت وقوع هر يك از خطرات مشمول بيمه و پس از دريافت كليه اسناد و مدارك مثبته ، غرامت تعيين شده پرداخت         می گردد . تعهدات مطابق جدول ذيل مي باشد .

رديف عنوان خدمت تعهدات (ريال)
1 بيمه عمر و حادثه عضو اصلي ( فوت به هر علت و از كار افتادگي به علت حادثه ) 250
2 بيمه عمر و حادثه همسر ( فوت به هر علت و از كار افتادگي به علت حادثه ) 100.000.000
3 بيمه عمر و حادثه فرزندان (فوت به هر علت و از كار افتادگي به علت حادثه ) 25.000.000

تبصره 1 : حداكثر خسارت پرداختي جهت يك خانوار مبلغ 300.000.000 ريال خواهد بود .

تعهدات صندوق در بیمه خسارت منازل مسکونی:

در صورت وقوع هر يك از خطرات مشمول بيمه و پس از دريافت كليه اسناد و مدارك مثبته ، غرامت تعيين شده  بابت ساختمان ، تأسيسات و اثاثيه هر واحد مسكوني را مطابق شرح ذيل پرداخت می گردد.

بيمه نامه ساختمان ، تأسيسات و اثاثيه در مقابل خطرات آتش سوزي ، انفجار ، صاعقه و زلزله با سرمايه 200.000.000 ريال

تبصره 1 : حداكثر خسارت پرداخت جهت هر خانوار در سال به مبلغ 200.000.000 ريال خواهد بود .

تبصره 2 : فرانشيز زلزله يك درصد سرمايه بيمه و خطرات آتش سوزي ، انفجار و صاعقه فاقد فرانشيز مي باشند .

توجه : بیمه نامه های عمر و حوادث و خسارات منازل مسکونی بسیجیان به صورت تواماً و مشترک ارائه گردیده و قابل انتخاب به صورت مجزا و تفکیف شده به متقاضیان نمی باشد .