در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

من بیمه بازنشستگی خدمات درمانی ذوب آهن و تکمیلی دانا هستم حالا بعد از انجام موارد درمانی در مراکز خصوصی که هیچ بیمه ای را قبول ندارند هزینه انجام شده را فقط از تکمیلی گرفتم

آیا بیمه اولم که خدمات درمانی است هزینه ای میپردازد؟
اگر بله بفرمایید باید چکار کنم و چگونه پیگیری کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

شما در زمان استفاده از بیمه تکمیلی،اگر به مراکز طرف قرارداد با بیمه تکمیلی مراجعه بفرمایین،ابتدا سهم بیمه پایه(دفترچه ای) از کل مبلغ مورد نظر کسر،سپس مابقی هزینه(تا سقف مورد تعهد در بیمه تکمیلی) از مازاد باقیمانده کسر خواهد شد.

در صورتیکه به مراکز غیر طرف قرارداد با بیمه تکمیلی مراجعه بفرمایید پس از انجام کلیه خدمات و دریافت فاکتورهای آن،ابتدا کلیه فاکتورها را به بیمه پایه ارائه و سپس بعد از کسر کلیه مبالغ با دریافت صورتحساب دریافتی‌از بیمه گر پایه به بیمه گر تکمیلی تون مراجعه میفرمایید تا مابقی صورتحساب رو تا سقف مورد تعهد براتون محاسبه و واریز کنن.

در صورتیکه سهم بیمه پایه تون محاسبه و از صورتحساب اولیه کسر نشده،میبایست به بیمه گر پایه(تامین اجتماعی،ایرانیان یا سلامت) مراجعه بفرمایین تا در ابتدا سهم بیمه گر پایه از کل مبلغ و هزینه تون کسر بشه و سپس مابقی رو از بیمه تکمیلی تون دریافت بفرمایید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام