در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام

دفتر ما، شعبه ی یک شرکت خارجی هست، که تازه در ایران فعالیتش رو شروع کرده. مدیر این شعبه هم تبعه ی کره جنوبی هستند و من می خوام بدونم چطور میشه ایشان رو در ایران بیمه کرد؟ بیمه ای که پوشش های کامل رو داشته باشه. من فکر کردم ایشون رو بیمه تامین احتماعی کنیم و بعد از بیمه ی SOS به عنوان بیمه ی تکمیلی استفاده کنیم. آیا در ایران بیمه های بین المللی فعال هستند که خدمات درمانی و تامین احتماعی ارائه بدهند؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم. سپاس
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام

در حال حاضر هیچ شرکت بیمه ای خارجی در ایران فعالیت فروش ندارد

برای بیمه تامین اجتماعی جهت اتباع خارجی هم باید کارت اقامت داشته باشند

شما میتوانید از بیمه درمان ویژه مسافران ورودی استفاده کنید