در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
از مهر سال1378 در شغل ثابت در شرکت های مختلف که بعضی با لفظ سخت و بعضی با لفظ عادی ،حق بیمه پرداخت نمودم ،بیمه 2سال سربازی خود را نیز پرداخت نمودم،چه زمانی از امتیاز بازنشستگی کامل میتوانم استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما حدود 21 سال سابقه دارید ولی سن خودتان را ننوشته اید لذا برای بازنشستگی اگر زیر 50 سال سن داشته باشید جمع سوابق عادی و سخت و زیان آور شما باید 35 سال باشد و اگر 50 سال یا بیشتر دارید جمع سوابق عادی و سخت و زیان اور شما باید 30 سال باشد تا شرط بازنشستگی داشته باشید.
شما باید سوابق سخت و زیان آور خود را در 1/5 ضرب و با سوابق عادی جمع کنید تا جمع سوابق شما مشخص شود.
البته این محاسبات شخصی شما است و برای تایید مشاغل سخت و زیان آور باید اولا اداره کار سختی شغل را در کارگاه شما تایید سپس سازمان تامین اجتماعی مشاغل شما را استخراج و با تاییدیه اداره کار مطابقت دهد تا سنوات سخت و زیان آور شما مشخص گردد.