در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
لطفا توضیح دهید

 کارمندی بودم که بدون اطلاع قبلی و نامه کتبی اخراج شدم درصورتی که قراردادم خرداد ماه 97 بعداز اتمام تمدید نشده و مشغول بکار بودم ، شکایت کردم .

حال می خواستم بدانم اگر بازگشت به کارم صادر شود ولی کارفرما قبول نکند از اول تیرماه تا اخر شهریور با توجه به قرارداد ضمنی حقوق و مزایا به چه صورت محاسبه می شود؟

جلسه تشخیص اواسط شهریور هست و تا آن زمان من بلاتکلیفم.
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در رأی بازگشت به کار بایستی حقوق و مزایای ایام بلاتکلیفی هم منظور شود که معمولا این مورد توسط هیئت های رسیدگی کننده رعایت می شود.