دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خدمت کارشناس محترم

خواستم میزان دیه روبهم بگین درتصادف به گزارش کمیسیون پزشکی مهره پنجم شکستگی داشته وپس ازگذشت تقریبا 8ماه ازتصادف ترمیم یافته البته خراشیدگی وکبودی درسروصورت هم جزگزارش اولیه پزشکی قانونی امده خواستم میزان دیه روبپرسم

ممنون ازلطف شما.
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... دیه شکستگی مهره در صورتیکه بطور مطلوب ترمیم یابد 10 درصد دیه کامل است.

در خصوص دیات خراشیدگی و کبودی لطفاً موارد مندرج در نظریه پزشکی فانونی را بصورت کامل در سوال دیگری مطرح فرمائید تا بصورت دقیق محاسبه و اعلام گردد.