در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام

من حدودا یکماه پیش تصادف کردم و خودرو واژگون شده بعد برای دیه راننده مقصر اقدام کردم و حدودا سه هفته ای میگذره از وقتی که مدارک تحویل بیمه دادم میهواستم بدونم چقد طول میکشه که خسارت بهم پرداخت کنند ؟

 و مبلغ چقدر میشه ؟ اینم چیزیه که پزشکی قانونی برام نوشته

  1. پارگی بخیه شده (دامیه) ناحیه سر
  2. خراشیدگی (حارصه) بازوی دست چپ ، ساعد دست چپ ، آرنج دست راست ،ساق پای چپ
  3. کبودی بازوی دست راست
  4.  خراشیدگی (حارصه) ناحیه کمر (دومورد) ارش خراشیدگی (حارصه) ناحیه کمر هرکدام نیم درصد که جمعا یک درصد دیه کامل است تعیین میگردد.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

۱. دو درصد دیه کامل

۲. دو درصد دیه کامل

۳. یک ونیم ‌دینار معادل ۳۴۶هزار و۵۰۰تومان

۴. دودرصد دیه کامل

۱و ۲و ۴.  شش درصد معادل ۱۳ میلیون و ۸۶۰ هزارتومان

جمعا ۱۴میلیون و ۲۰۶هزار و۵۰۰تومان

مطابق ماده ۱۱آیین نامه اجرایی ماده ۳ قانون بیمه ثالث ۹۵ بیمه گر ظرف مدت ۲۰ روز از تکمیل مدارک باید خسارت رو پرداخت کنه و الا وفق تبصره ۱ همین ماده موظف به پرداخت جریمه نیم در هزار دیه به ازای هز روز تاخیر می باشد‌