در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام

در نامه پزشکی قانونی نوشته

  1.  سیاه شدگی سمت راست چانه که تا زیر سمت چپ چانه امتداد یافته.
  2.  سیاه شدگی قدامی میانی ساعد راست ـ قدامی تحتانی ساعد راست.
  3.  خراشیدگی حارصه زیر چانه ـ پشت دست راست دو مورد ـ بند اول انگشت اول و دوم دست راست ـ بند دوم انگشت پنجم دست راست .
  4. کبودی مخاط لب تحتانی.

ارزش چه اندازه هست و چگونه؟

دیه چقدر میشه با تشکر

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... مجموع دیات طبق موارد 1 تا4 شامل 4/7 درصد دیه کامل میباشد که معادل مبلغ 108/570/000 ریال خواهد شد.