در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (109,610 امتیاز)

سلام

ماده 2 قانون کار میگه:

ماده 2 - کارگر از لحاظ این قانون کسی است که به هر عنوان در مقابل دریافت حق السعی اعم از مزد ، حقوق ، سهم سود و سایر مزایا به درخواست کارفرما کار می کند .

سوالم اینه: با مشاوران همکار بیدبرگ که به صورت حقیقی هستن به صورت پیمانکاری کار می کنیم.  با هم قرارداد پیمانکاری هم داریم. در قرارداد هم ذکر شده که پیمانکار حق رد درخواست کارفرما رو داره، وسایل انجام کار با پیمانکار هست، کار اگه درست انجام نشه پرداخت کمتری به پیمانکار انجام میشه.

آیا مشاوران همکار بیدبرگ به صورت پیمانکاری حقیقی می تواند در مقابل تسلیم نیروی کار خود (مشاوره) همکاری کنند، ولی مشمول قانون کار نشوند و به صورت پیمانکاری همکاری کنند ؟

در واقع

2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

قراردادهایی که به موجب آن طرف قرارداد( مجری ) در طول دوره قرارداد باید در اختیار کارفرما باشد و کارفرما کاری را که در قرارداد مشخص شده است به طور روزانه به وی محول می سازد و حق الزحمه وی نیز بصورت ماهانه یا اقساط ماهانه پرداخت می شود قرارداد پیمانکاری نبوده بلکه قرارداد کار محسوب و می بایست حق بیمه این قبیل قرارداهای طبق ماده ۲۸ قانون تامین اجتماعی محاسبه و از کارفرمای مربوط مطالبه و وصول گردد، اما قرارداد افرادی که به صورت پیمانکاری انجام و مندرجات قرارداد نیز دلالت نیز انجام کار توسط شخص پیمانکار به تنهائی داشته باشد و کارفرما نیز موضوع را گواهی نماید، نیازی به تشکیل پرونده و محاسبه و مطالبه حق بیمه و صدور مفاصا حساب نمی باشد.در نتیجه گروه دوم مشمول قانون کار نبوده و از شمول بیمه اجباری معاف می باشند.