در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.ماشینمو بیمه کردم پولشو نقد دادم ولی نمایندگی توبیمه نامه اقساطی زده بدون اطلاع من بعدشم میگه مشکلی نداره میخواستم ببینم مشکل پیش نمیاد؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)

درود برشما

حق بیمه ای که شما به نماینده بیمه پرداخت کردید در حکم پرداخت به شرکت بیمه گر است . ولی شما رسید پرداخت حق بیمه کامل رو تا انقضا بیمه پیش خودتون نگه دارید.

در قانون بیمه ثالث 95 این موضوع تصریح شده است که :

ماده ۱۹ ـ هرگونه قصور يا تقصير بيمه گر يا نماينده وي در صدور بيمه نامه موضوع اين قانون رافع مسؤوليت بيمه گر نيست.