در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

خانواده ما برعلیه راننده مقصرکه درتصادف منجربه فوت پدرما گردید شکایت که کردیم دادگاه از ماخواست که برای ثبت وپیگیری شکایت شما در سامانه ثنا ثبت نام کنید ما هم موقع ثبت نام برای دریافت رمز فعالسازی برای کلیه اعضا خانواده یک شماره موبایل (شماره بنده) را ارائه دادیم و برای یکی از برادرهایم که خارج ازکشور است نیز ثبت نام انجام داده وبرای اوهم همان شماره موبایل خودم را دادم حالا بعضی از دوستان میگویندکه این کار برای تو مشکل ساز هست

خواستم ببینم واقعا اینکه یکی ازما شماره تلفن رابرای همه اعضاداده ایم مشکلی پیش میاره برای من ؟!

ممنون اگر راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (2,660 امتیاز)
خیر . هیچ مشکلی ایجاد نمی کند. فقط توجه داشته باشید که ارسال پیامک به شماره ثبت شده در سامانه ثنا به منزله ی ابلاغ قانونی می باشد پس در صورت قطع شماره تلفن نسبت به اصلاح آن از طرق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمائید