در پرداخت حق بیمه توسط
سلام پرداخت دوبیمه ازسوی دوکارفرمابایک شماره بیمه به حساب تامین اجتماعی ایامشکلی برای بازنشستگی ایجادنمیکند
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام مشکلی برای بیمه شده نمی باشد

طبق ماده 34 قانون تامين اجتماعي به اين صورت است که هر دو کارفرما بايد بابت شما حق بيمه پرداخت نمايند. اما نکته اينجاست که از دستمزد شما تا سقف دستمزد(حداکثر دستمزد) بايد بيمه پرداخت شود و لذا تنها مي شود اين نکته را گفت کهکارفرمای دوم  مي تواند بیمه تفاوت حقوق شما را تا سقف حداکثر دستمزد با توجه به دستمزد مشمول بيمه شما از کارفرمای اول پرداخت کند.