در دیه و بیمه خودرو توسط
اقساطی بیمه بدنه خودرو چگونه است و چه تفاوتی با خرید نقدی بیمه بدنه ماشین دارد
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
دوست عزیزم سلام،شب خوش.

اقساط بیمه بدنه خودرو تابع قراردادی است که هر شرکتی برای نمایندگانش تعیین می نماید.

معمولا شرکتهای بیمه برای اقساط کردن بیمه بدنه،۴۰٪ حق بیمه را در ابتدا بصورت نقدی دریافت نموده،مابقی را بین۶-۳ قسط از بیمه گذار دریافت مینماید.

بدیهی است که در صورت بروز خسارت،تعهد جبران خسارت توسط شرکت بیمه بمیزان پرداخت اقساط بیمه گذار بستگی دارد.

یعنی اگر در زمان بروز خسارت،شما مثلا ۶۰٪ حق بیمه را پرداخت نموده باشید،شرکت بیمه هم به همان میزان تعهد پرداخت خسارت را دارد.

بعضی از شرکتها هم این لطف را به مشتریان خود می کنند تا با پرداخت باقیمانده اقساط در زمان بروز خسارت،خسارت را بطور کامل به زیان دیده پرداخت نمایند.

موفق و پیروز باشید.