در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
اقساطی بیمه مهندسی چگونه است و چه تفاوتی با خرید نقدی بیمه مهندسی دارد
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
دوست عزیزم سلام،شب خوش.

اصولا برای خرید بیمه نامه یک حق بیمه وجود دارد که بر اساس آن به شما خسارت پرداخت می گردد.

اگر شما بیمه نامه ای را بصورت اقساطی خریداری نمایید و قسمتی از حق بیمه را پرداخت نموده باشید،در صورت بروز خسارت ۲ راه وجود دارد:

۱-بیمه گر موافقت می نماید که شما الباقی اقساط را پرداخت نموده و مبلغ خسارت را کلی پرداخت می نماید.

۲-بیمه گر به نسبت حق بیمه پرداختی به زیان دیده حادثه شما خسارت پرداخت مینماید،بطور مثال اگر شما ۷۰٪ حق بیمه را پرداخت نموده باشید،بیمه گر نیز ۷۰٪ خسارت شما را پرداخت مینماید.

موفق و پیروز باشید.