در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده از سال 90 به عنوان کارمند اداری و وکیل امور شهرداری در دفتر غیر رسمی کارفرما تا اخر 96 کار کردم ، لیست بیمه از طریق فروشگاه ایشان ک ابزارالات بود از سال 91 رد شده تا اخر 96 که البته چند ماهی هم بین این سال ها رد نشده ،

حال بنده واریزی از سال 90 و اخرین واریزی ایشان دراسفند 96 ،، گزارشات امور محوله در دفتر که دررابطه با بحث اموزش و امور حسابداری بوده که به امضای ایشان رسیده ، نامه ایشان به حسابداری مبنی بر تعیین حقوق و عیدی سال 96با امضای ایشان، لیست بیمه  را به عنوان مدارک به اداره کار ارایه نمودم ،برای دریافت سنوات و عیدی که البته بنده حقوقم از لیست بیمه بالاتر بوده است اما اداره کار دادخواست مرا رد و گفتن وکالت کاری جزو رابطه کارگری و کارفرمایی نیست !!! در صورتیکه دردادخواست به هر دو عنوان کارمند و وکیل اشاره شده ،

حال نمیدانم دیگر چه مدارکی باید ارایه دهم یا چه مطلبی را در اعتراض به رای عنوان نمایم ،،ضمن انکه تمام مدارک به تایید مسیول حسابداری نیز رسیده است !
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلام
رابطه وکیل با موکل مشمول قانون کار نمی باشد ولی اگر بجز وکالت کاری دیگری به عنوان کارمند یا کارگر در کارگاه اشتغال داشته اید می توانید ضمن اعتراض به حکم هیات تشخیص از هیات حل اختلاف بخواهید که خواستهای شما که مشمول قانون کار است رسیدگی قانونی نمایند