در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
جاده چالوس ساعت۲صبح مه بودباتیربرخوردکردم البته باسرعت کم وخوردیم به کوه ماشین واڗگون شدوکروکی نکشیدیم.

 سرنشین ماشین بخاطروزن زیاد دچارکوفتگی شدبه گفته اورژانس وماموران راهنمایی وانتظامی بعدازحضور پرسیدن سرنشین شکایت داره که اعلام کردند اره

ولی بعدآمدن تهران رفته دکترومدعی شده نخاع موبرداشته وشکایت کرده والبته منم بیمه روبهش دادم..

سیرقانونیش لطفا وآیاامکان فروش یاتعمیرماشینم رودارم؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بهتر این بود که با کروکی و گزارش پلیس صحنه را ترک می کردید. ولی بدون کروکی هم می شود خسارت را دریافت کرد.

زیان دیده باید بره پزشکی قانونی و اثبات بشه که اولا آسیبی بهش وارد شده دوم اینکه آسیب وارد شده مربوط به تصادف مذکور بوده.

اگر پزشکی قانونی تایید کرد که آسیب وارده مشمول دیه و ارش است، با حکم مرجع قضایی بیمه گر ملزم به پرداخت غرامت است.