در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام بنده و مسافرم پارسال تصادف کردیم راننده مقابل مقصر شدمن و مسافرهردو آسیب جرحی دیدیم و خواهان خسارت شدیم پس از طی طول درمان بنده و مسافرم و مراحل دادسرا روز موعد دادگاه مسافر نسبت به کم و ناقص بودن رای پزشک قانونی اعتراض کرد و پرونده ظاهرا به دادسرا برای طی مراحل بازگردانده شد میخواستم از شما بپرسم که چقدر دوباره زمان طی میشود تا پرونده به دادگاه بیاید خواهشا مراحل را بگید وبه طور تقریبی بگید چقدر زمان میبره و بهترین کاری که بنده میتوانم انجام بدم چیه؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... در موارد مشابه حداکثر تا یکماه زمان رسیدگی و اعلام نظر مجدد طول میکشد.

اما شما چنانچه نظریه نهایی پزشکی قانونی را  دریافت کرده اید براحتی میتوانید قبل از صدور رای دادگاه نسبت به درخواست علی الحساب دیه حداقل تا 50 درصد اقدام و بیمه گر طبق قانون (تبصره 4 ماده 2 آئین نامه احرایی ماده 30 قانون بیمه شخص ثالث) موظف بپرداخت میباشد.