در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام باعرض خسته نباشید من تصادف جرحی کردم با خودرویی برخورد کردم که داخلش مصدوم شدن و من 50 درصد مقصرم من در شرکت بیمه تشکیل پرونده و اصالت بیمه رو به شوراحل اختلاف دادم طرف مقابل که راننده پراید است اصلا نمیاد و بامن لج کرده و من به قاضی پرونده گفتم ولی قاضی جوابه درستی نمیده و ماشینه من 1 ماه نیم است داخل پارکینگه ابلاغیه بهش دادن نیومد ولی قاضی ماشینمو ازاد نمیکنه در ضمن فیش حقوقی هم گذاشتم لطفا راهنمایی کنید نمیدونم چیکار کنم اگه میشه از دادیار شکایت کنم بابت کوتاهی در پرونده راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

اگر تصادف شما جرحی است پس پرونده شما در دادسرا تشکیل شده و اگرمصدومین شکایت کرده باشند شما براحتی میتونید پس از اعلام شکایت شکات ،درخواست ترخیص خودروتون رو تقدیم قاضی کنید و ایشون هم در همون جلسه دستور ترخیص خودرو تون رو بهتون میدن

   اگر پرونده شما در شورای حل اختلاف مفتوحه ، پس نتیجتاً میشه گفت خسارت شما مالی است .

اگر طرف مقابل شما در جلسات حاضر نمیشه شما میتونید درخواست تامین دلیل با ارجاع امر به کارشناس رو تقدیم شورا کنید تا خودروها بازدید بشه و شما بتونید دستور ترخیص خودرو رو برای تعمیر اون از قاضی بگیرید

اگر بنده در مورد ترخیص خودرو اشتباه گفتم از همکاران تقاضا میکنم بنده رو اصلاح بفرمایند .