در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

دوستان ایا میشه نماینده بیمه عمر بصورت غیر حضوری بیمه شده رو ثبت نام کنه و اصلا نیازی نباشه که بیمه شده به شعبه بیمه مراجعه کنه؟

منظورم اینه مثلا بنده یکی از کاربران سایت رو میخوام بیمه عمر ثبت نام کنم حالا باید حتما کاربر اصل پرسشنامه ای که پر کرده برام پست کنه یا میشه از طریق سایت هم برام ارسال کنه ؟
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

پرسشنامه به دلایل زیر اولین سنگ بنای قراردادهای بیمه ایست

1- کارشناس صدور بر اساس اطلاعات مندرج در پرسشنامه بیمه نامه را صادر میکند  اطلاعات این پرسشنامه باید توسط متقاضی تکمیل شود

2-به دلیل گسترده گی کار  جمع آوری اطلاعات برای بررسی ریسک به خود متقاضی واگذار شده است ک

3.- اولین مدرک که در خسارت بررسی میشود پرسشنامه بیمه نامه است تا با موارد مندج در مواد قانونی از جمله 12 و 13 قانون بیمه تطبیق داده شود