در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
با سلام- مادر بنده 48 ساله خانه دار و بدون بیمه هستند و خودم دختر 30 ساله مجرد و بیکار هستم تصمیم گرفتیم برای بیمه اقدام کنیم سوال بنده این است که کدام بیمه را خریداری کنیم- بیمه ای هست که یک حق بیمه بپردازیم و دونفری بیمه شویم-حداکثر ماهانه 50 هزار تومان میتوانیم بپردازیم.با تشکر
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام و احترام

دوست عزیز در شرکت بیمه کارآفرین یک طرح مشترک برای شما وجود دارد اما مبلغ پرداختی به صورت سالیانه و حداقل مبلغ 500 هزار تومان می باشد.