در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام
من از یه ساختمان افتادم و شانه راست و چپ تا از انگشتای پام شکست بعد پزشکی قانونی برای من ۱۲ درصد و ۴ درصد ارزش نوشت ک به پول دیه کامل حدود ۳۶ ملیون.و با توجه به بی ارزش شدن پول ک الان قیمت هر دینار حدود ۳۵ هزار تومنه.

آیا باز دیه بنده ک ۱۶ درصد دیه کامل میباشد تغییر میکنه و به روز امروز با نرخ دینار جدید محاسبه میشود یا ن
ممنون
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... بر اساس ماده 490 قانون مجازات اسلامی مصوب 92 در صورتیکه پرداخت کننده بخواهد هریک از انواع دیه را پرداخت کند معیار، قیمت زمان پرداخت دیه است مگر آنکه در مبلغی توافق شود.