در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

شرایط بیمه آتیه فرزندان بیمه ایران چجوریه ؟
2 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
خرید بیمه عمر برای والدین و سرپرستان خانواده ضروری تر از خرید بیمه عمر و تامین آتیه برای کودکان و فرزندان می باشد.
بنابراین خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری برای سرپرست خانواده مهمتر است. اگر چه می توان بیمه عمر و تامین آتیه را برای کودکان و فرزندان حتی اگر سرپرست خانواده بیمه عمر نباشد نیز تهیه کرد.
در خرید بیمه عمر برای کودکان باید به این نکته توجه داشت که کودکان کمتر به بیماری هایی که تحت پوشش بیمه عمر می باشند دچار می شوند. لذا می توان پوشش بیمه ای در بیمه عمر و سرمایه گذاری را برای کودکان کمتر از بزرگسالان در نظر گرفت تا بتوان سود بیشتری را در پایان دوره قرارداد بیمه عمر دریافت کرد.