در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام کسی که بیمه نیست سابقه پرداخت هم ندارد بیکار هم هست بیمه عمر و سرمایه گذاری کند چطور است
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

در بیمه عمر و سرمایه گذاری الزامی به اشتغال بیمه شده نمی باشد و اشخاصی که بیکار هستند میتوانند از پوششها و مزایای آن بهره مند شوند و میتواند خلع نبود بیمه های دیگر ا به خوبی پر نماید

شما میتونید برای دریافت اطلاعات تکمیلی و مشاوره رایگان درخواست مشاوره نمایید