در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مشاورین محترم و دوستان عزیز و زحمت کش در بیدبرگ

من در شرکتی کاملا موجه مشغول به کار هستم و کارفرمای من بیمه سابقه تامین اجتماعی مرا به موقع رد می کند. میخواهم در کنار سابقه بیمه تامین اجتماعی بیمه عمر پاسارگاد خریداری کنم.سوال من این است:

  1. در صورت ورشکستگی بیمه خصوصی پاسارگاد تکلیف بیمه شدگان این شرکت چیست ؟
  2. چه تضمینی وجود دارد که بعد از ۲۰ سال شرکت پاسارگاد با تغییرات اقتصادی و سیاسی در جامعه بتونه به تعهدات خودش پایبند بمونه؟
  3. به علت وضعیت بدی که تامین اجتماعی از لحاظ پرداختی هاش داره میخوام بیمه عمر خریداری کنم آیا کار درستی انجام میدهم ؟

ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.

با تشکر از زحماتتون و سایت خوبی که دارید.

2 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام خدمات شما ،مطابق 31درصورتتوقفیاافلاس بیمه گر بیمه گذار حق فسخ قراردادراخواهدداشت.ماده32درصورتورشکستگی بیمه گر بیمه گذاران نسبت به سایر طلبکاران حق تقدم دارند و بین معاملات مختلف بیمه در درجه اول حق تقدم با معاملات بیمه عمر است.