در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب از سال 75 تا 85 در یک موسسه حسابرسی مشغول بکار بودم وکارفرما در دوسال اول برای کارکنان واز جمله بنده بیمه پرداخت نکرد ولی بعد از آن حق بیمه ها  هرماهه بهمراه لیست پرداخت میشد.

در سال 83 از دفاتر بازرسی بعمل آمد وحق بیمه دوسال  75تا 77محاسبه واز کارفرما اخذ گردید که در پرونده نیز موجود است.اکنون در زمان با زنشستگی با مراجعه جهت جمع آوری سوابق میگویند باید مابه التفاوت حق بیمه سال های 75 تا 77 با حق بیمه روز باید پرداخت شود تا سوابق درسامانه اضافه شود.

چرا حق بیمه ای که براساس حق بیمه 75 تا 77 پرداخت شده ومدارک موجود است دوباره مابه التفاوت درخواست میکنند؟
1 پاسخ
توسط (980 امتیاز)
همراه گرامی ، موضوع باید به طور دقیق بررسی شود ، اما چنین چیزی طبق اظهارات شما خلاف قانون است . به هر شکل از شعبه بخواهید موضوع را به طور مکتوب از شما بخواهد تا قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری باشد