در سایر توسط (100 امتیاز)
چند سال پیش بدلیل دریافت وام از بانک , سند ملک شرکت را در رهن بانک گذاشتیم و به دلیل عدم پرداخت اقساط بانک , ملک مذکور توسط بانک توقیف شد و تا مرحله قیمت گذاری کارشناس بانک رسیده است و عملاً ملک را بانک جای طلب خود برمیدارد.

طی چند ماه اخیر شرکت اقدام به انجام تعمیرات در ساختمان ملک مذکور نموده است .آیا باتوجه به اینکه این ملک توقیف میباشد شرکت میتواند هزینه هایی در آنجا انجام دهد و در حسابداری به دارایی های ثبت شده اضافه نماید ؟ یا اینکه تمامی مخارج صورت گرفته بعنوان زیان باید ثبت گردد
1 پاسخ
توسط (15,090 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات مالیات و امور مالی خود را در سایت بیدبرگ - مرجع مالیات و امور مالی مطرح کنید :
طرح سوال در بخش مالیات و امور مالی

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید
دریافت مشاوره تلفنی