در سایر توسط

آیا شرکت های بیمه ای می توانند دارایی های خود را بیمه نمایند؟

2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بله امکان این امر وجود دارد در قبل این محدودیت وجود داشت ولی چند سالی است که آن تبصره حذف شده و امکان آن وجود دارد ، ولی باید توجه نمود که در کل تمامی شرکت های بیمه بایستی بصورت معقول نسبت به دارایی های خود ریسک بیمه ای را نگهدارند و مازاد آن را باید بیمه اتکایی نمایند .