در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام دوستان،اگر شخصی بعد از فروش ۱۰ بیمه عمر از شرکت پاسارگاد کد نمایندگی دریافت کنه این کد چه مدت اعتبار داره و موارد ابطال کننده چه چیزهایی هستند؟؟؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... اعطاء کد نمایندگی در شرکتهای بیمه دو نوع بوده که نوع اول نمایندگی عمومی یا اصطلاحاً جنرال میباشد که بر اساس آئین نامه شماره 75 شورای عالی بیمه و شرایط مندرج در این آئین نامه بوده و اینگونه نمایندگان اامکان فعالیت در کلیه رشته های بیمه ای را دارند.

متن آئین نامه 75

نوع دوم نمایندگی فروش بیمه عمر میباشد که بر اساس آئین نامه 54 شورای عالی بیمه و شرایط مندرج در آن بوده و اینگونه نمایندگان صرفاً مجاز به فعالیت ذر بیمه های عمر وزندگی هستند.

متن آئین نامه 54

علل ابطال کد هر دو نوع نماینده بستگی به احراز شرایط در آئین نامه ها و نحوه ی فعالیت و عملکرد و میزان رضایت شرکت از ایشان میباشد.