در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
با سلام
من تمام این کارها رو انجام دادم ولی بیمه فقط دیه مربوط به نقص عضو رو پرداخت کرد.
به من گفتن برج پنج 96 ابلاغیه از بیمه مرکزی براشون اومده و از اون تاریخ به بعد حق بیمه مربوط به جراحت راننده رو به مبلغ بیمه اضافه کردن و اگر تاریخ تمدید بیمه نامه بعد از اون تاریخ باشه ، دیه جراحت به راننده مقصر پرداخت میکنن.
آیا این حرفشون درسته؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
ورود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

ادعای بیمه گر هیچ مبنای قانونی ندارد و بهانه تراشی بیش نیست . شما از طریق اظهارنامه و تقدیم دادخواست به دادگاه حقوقی  دیه مطابق تاییدیه پرشکی قانونی را مطالبه نمایید