در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام و خسته نباشید میزان جراحاتی که پزشک قانونی بعد تصادفم نوشته به شرح ذیل میباشد.

  1.  تورم وجرح(حارصه)قوزک داخلی مچ پای راست که ارش تورم آن 0/5 درصد دیه کامل
  2.  جرح(حارصه)سمت چپ پیشانی کنار ابروی چپ
  3. کبودی ناحیه خلفی -فوقانی بازوی چپ
  4. مختصر کبودی کتف راست
  5. شکستگی استخوان درشت نی پای راست که بدون عیب جوش خورده
  6. ارش اسیب مفصلی زانوی راست به دنبال شکستگی 2 درصد دیه کامل
  7. ارش اسیب نسج نرم ساق راست جهت تعبیه ابزار ارتوپدی 2 درصد دیه کامل
  8.  ارش نقص زیبایی جوشگاه معیوب عمل جراحی 1 درصد دیه کامل
  9. ارش نقص عضو ناشی از محدودیت حرکت زانوی راست4 درصد دیه کامل
  10. ارش پارگی رباط خارجی جانبی زانوی راست 4 درصد دیه
  11. کندگی موی سر منطقه ای به وسعت 1.5 درصد از پوست خلف نروئیده است

لطفا درصد کامل و میشه برام محاسبه کنید ؟ با تشکر

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... مجموع دیات و ارش مشروحه در11 بند فوق معادل 24/8 درصد دیه کامل میباشد که بر مبنای دیه در سال 97 بملغ 572/880/000 ریال خواهد بود.