در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

بسم الله رحمان رحیم

در اثر سانحه تصآدف کمر ب شدت ضربه دید و در نامه پزشکی قانونی ذکر شده؛:

  • در مشاوره با متخصص :کوفتگی نسوج نرم کمر (ارش)مشهود است ک در اصابت جسم سخت طی حدود یک هفته گذشته حادث گردید است نیاز ب معاینه مجدد پس یک ماه دارد.

میخواستم از کارشناس محترم در خواست کنم مقدار درصد دیه .و مبلغ مورد نظر ب صورت تقریبی بگه.

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

ارش کوفتگی و اسیب نسج نرم کمر با نظر پزشکی قانونی تعیین و اعلام میگردد که در مراجعه بعدی که بهنون دادن اعلام نظر مینماید .

اما به تجربه ارش در حدود ۲تا ۴درصد دیه کامل بر شماثابت است