در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام من در تاریخ ۲۹٫۱۲٫۱۳۹۶ تصادف ککردم که راننده مقابل مقصر شد .بعد مراجعه به پزشکی قانونی بالاخره در تاریخ ۲۳٫۴٫۱۳۹۷ نامه خودش رو به دادگاه داد

  1. ارش پارگی یکی از رباطهای مچ دست راست (۰٫۵ درصد)
  2. ارش آسیب خفیف نسج نرم شانه راست (۲ درصد)
  3. ارش خونمردگی در سه عدداز استخوانهای مچ دست راست و کشیدگی یکی از لیگمانهای مچ دست راست (۳٫۵ درصد )
  4. محدودیت حرکتی در شانه راست وچرخش مچ دست راست باقی مانده که ارش این نقص عضو به میزان (۵ درصد) دیه کامل است.

لطفا در صورت امکان

  •  ارش چیست؟
  • دیه من چقدر میشود؟
  • این ۵ ماه که من طول درمان داشتم به مبلغ دیه اضافه میکنه؟

ممنون از راهنمایی شما

2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... اول اینکه ارش همان دیه است ولی در قانون میزانی برای آن مشخص نشده و فقط توسط پزشکی قانونی و قاضی مشخص میشود.

مجموع دیات و ارش بند یک تا 4 نیز معادل 11 درصد میباشد که با احتساب نرخ دیه سال 97 مبلغ : 254/100/000 ریال خواهد شد.

میزان طول درمان طبق تشخیص پزشکی قانونی و صرفاً جهت حفظ حقوق شما و مشخص شدن وضعیت نهایی صدمات و جراحات وارده میباشد و در صورت عدم ترمیم مطلوب آسیب دیدگی ها میتواند در میزان دیات و تعین ارش تاثیرگذار باشد که در مورد شما هم نظریه نهایی بشرح فوق اعلام شده است.