در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

کارفرمای مادر بنده چهار سال حق بیمه مادرم رو واریز نکرده و  بعد از شکایت رای اداره کار به نفع ما صادر شد.

به بیمه مراجه کردیم و دو بار برای کارفرما اخطاریه رفت و مرحله سوم به اجراییه ختم شد.

بعد از پیگیری های واحد اجراییه کارفرما باید مبلغ 17 میلیون بابت چهار سال مادرم باید واریز کنه که مادرم بازنشسته شه که میگه ندارم و یه چک بدون تاریخ به واحد اجرا داده که معلوم نیست چه تاریخی قراره پاس شه.

سوال بنده اینجاست که آیا من میتونم به واحد درامد مراجعه کنم و مدعی شم که رای و حکم قطعی اجراییه مبنی بر اینکه چهار سال حق بیمه مادرم پرداخت نشده،صادر شده و شما موظف هستید چهار سال رو در سیستم ثبت کنید و به سابقه مادرم اضافه شه و بازنشست بشه و بیمه به پیگیری خودش در خصوص گرفتن حق بیمه ادامه بده؟؟؟
1 پاسخ
توسط (770 امتیاز)
بله. طبق قانون کارگر مسئول پرداخت حق بیمه از سوی کارفرما نیست. عدم پرداخت حق بیمه توسط کارفرما ، رافع مسئولیت سازمان در قبال بیمه شده نخواهد بود. مطابق مواد مختلف قانون کار از جمله ماده 36 شما می توانید در صورت استنکاف تامین اجتماعی، اولا از طریق اجرای احکام دادگستری پیگیر بشید و ثانیاً از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید. متن دادخواست رو بدین وکیل مجرب بنویسه.