در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
بسمه تعالی

اینجانب به عنوان کارگر رسمی از سال 1377 تا خرداد سال 1392 در شرکتی مشغول به کار بودم. با توجه به شرایط خاص آن شرکت از خرداد 1392 تا کنون به صورت درخواست کتبی مرخصی بدون حقوق و موافقت آن شرکت با آن ، در مرخصی بدون حقوق بودم و در شرکت دیگر مشغول به کار بودم.

سوال من اینست :

1- با توجه به تصمیم اینجانب مبنی بر دریافت حق سنوات خدمتم در آن شرکت ، مبنای  آخرین حقوق جهت محاسبه سنوات ، جدول دستمزد سال 1392 است یا جدول دستمزد سال 1397 ؟

2- سنوات خدمت که به ازای آن یک ماه حقوق دریافت می شود ، سنوات 1377 تا سال 1392 است یا سنوات 1377 تا سال 1397 ؟

با تشکر؛
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
مرخصی بدون حقوق جزو سابقه کار و بیمه محسوب نمی شود. ثانیا مرخصی بدون حقوق چند ساله غیر معقول بوده و در واقع کارفرما بایستی برای کارگر ترک کار اعلام نماید. لذا با توجه به اینکه شما از سال 92 به بعد در کارگاه اول حضور نداشتید ، قرارداد شما به حالت تعلیق در آمده و حق سنوات شما بر اساس آخرین حقوق دریافتی ، یعنی سال 92 محاسبه خواهد شد.