در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

من حدود 11 سال تو یه کارگاهی مشغول کار بودم هرسال هم بابت حقوق و عیدی و سنوات آخر سال باهامون تسویه حساب میکردن الان بیکار شدم هرجا هم میری برا کار میگن سنت بالاست. میخواستم بدونم بابت این عمری که تو این شغل از دست رفته چیزی به عنوان سنوات عمر از دست رفته بهم تعلق میگیره یا نه
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

مطابق قانون کار موارد زیر برای کارگران عزیز پیش بینی شده است:

1- مزد مبنا

2- بن و خوار و بار

3- حق مسکن

4- حق اولاد در صورت داشتن اولاد

5- بازخرید دخیره مرخصی (سالی نه روز )

6- عیدی

7- سنوات

این موارد بنا به بخشنامه های مزدی هر سال شورای عالی کار و مواد قانونی مندرج در قانون کار محصور می باشد. و آیتم دیگری برای این افراد در نظر گرفته نشده است.  متاسفیم که هنوز موفق به یافتن شغل نشده اید امیدواریم در سال جدید گشایشی در این موضوع برای شما حاصل شود.

سپاس از همراهی شما

مریم زنده دل