در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
درود برشما;

بنده 25سال سابقه پرداخت حق بیمه به صورت مستمر داشته و تابحال وقفه ای در این مدت نداشته ام و اینکه از بیمه بیکاری استفاده ننموده ام

 درآخرین محل کار ازتاریخ15مرداد1396 الی 29اسفند1396 بمدت 7ماه و 15روز سابقه بیمه داشتم که کارفرما درسال 97 قرارداد اینجانب را تمدید نکرد

و پس ازطرح شکایت در اداره کار بدنبال استفاده از بیمه بیکاری بودم که متاسفانه اداره کار شرایط اینجانب را منطبق با مقررات استفاده از بیمه بیکاری ندانست واعلام کردند میبایست یکسال سابقه کار میداشتم تا مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری بشوم

 ودرعین حال باتوجه به اینکه بندالف ماده6 قانون بیمه بیکاری مصوب سال1369 براساس رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری به استناد بند1 ماده12 و مواد13و88 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری. مصوب 1392 ابطال گردیده

 میخواستم بدانم چگونه میشود احقاق حق نمود.

لطفا راهنمایی فرمایید

باسپاس ازشما
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
بند 1 تفاهم نامه مشترک ابطال شده ولی در مراجع حل اختلاف و تأمین اجتماعی همچنان بر اساس تفاهم نامه مذکور عمل می شود و تنها راه ، شکایت به دیوان است.