در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام و احترام

مدت حدود 10 سال در یک شرکت کوچک مهندسی بعنوان نقشه کش سابقه کار دارم.

کارفرما از ابتدا بیمه حداقل برایم رد کرده است در صورتیکه مبلغی که بعنوان حقوق به من پرداخت می کرد بیش از دو برابر حداقل حقوق بود. اکنون عدم نیاز بنده را اعلام کرده است.

متأسفانه کارفرما آشنایم بوده و قرارداد کار ندارم. الان اگر بخواهم برای بیمه بیکاری اقدام کنم با حداقل دستمزد محاسبه می شود.

چطور میتوانم حق و حقوقم را بطور کامل دریافت کنم. ضمناً تا پایان سال 96 سنوات و مانده مرخصی خود را گرفته ام و گواهی را امضاء کرده ام.  لطفاً راهنمایی فرمایید.

سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلام
با توجه با ینکه شما فاقد قرارداد کار موقت با کارفرما بوده اید وبه دلیل عدم نیاز از جانب کارفرما اخراج شده اید می بایست واداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل مراجعه واز کارفرما به دلیل اخراج شکایت نماید در صورتیکه که مراجع حل اختلاف اخراج شما را موجه تشحیص دهد با ارایه دادنامه مربوطه می تواند به واحد بیمه بیکاری اداره کار مراجعه ودرخواست بیمه بیکاری دهید البته بعد از اخراج وهمزمان با طرح شکایت تقاضای بیمه بیکاری را تکمیل تا مهلت سی روز شما برای استفاده از بیمه بیکاری سپری نشود