در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام وخسته نباشید.

پدربنده درسال ۸۱راننده کامیون بوده از اول سال کارکردداشته که تمام بارنامه ها موجودن،ولی حق بیمه تامین اجتماعی پرداخت نکرده،واز ابان ماه ۸۱ حق بیمه ثبت شده،ایا قانونی هست که بشودباتوجه به بارنامه هایی که داریم،تبدیل به سنوات بشن؟؟؟

البته قبل از سال ۸۱ چند سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داشته است.

باتشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بله شما با بارنامه های موجود که در اختیار دارید به واحد نامنویسی سازمان مرکزی مراجعه مینمایید تا اون بارنامه ها بعنوان سابقه ثبت شوند