در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
اينجانب كارمند رسمي شركت ملي نفت ايران هستم و بصورت اقماري (14روزكار و14 روز استراحت) در جنوب مشغول بكار هستم و در زمان استراحت در يك شركت خصوصي كار مي كنم ودر اين شركت هم بيمه كامل(30 روز) برايم رد مي شود . با توجه به اينكه صندوقهاي بازنشستگي صنعت نفت جدا از صندوق تامين اجتماعي مي باشد

آيا در زمان بازنشستگي مي توانم از مستمري صندوق تامين اجتماعي استفاده نمايم؟ آيا براي شركت خصوصي مشكلي پيش نمي آيد؟
با تشكر فراوان
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

استفاده همزمان از مستمری دو صندوق وجه قانونی ندارد و شما باید یک صندوق را انتخاب کنید در صورت استفاده همزمان مستمری شما قطع و باید خسارت وارده را وفق ماده ۹۷ قانون تامین اجتماعی جبران نمایید.